Çiftlik Bank Mehmet Aydın : 'Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın teslim olma ... - Çiftlik bank'ın ponzy sistemiyle aynı şey olmadığını belirten aydın, ben suçlu muyum?. İddianamede, aralarında firari mehmet aydın'ın da bulunduğu 18 örgüt yöneticisi hakkında 4 ayrı. Adı mehmet aydın, birçok yerde de 'tosun' diye geçiyor. Çiftlik bank adı altında onbinlerce kişinin milyonlarca lira dolandırılmasına ilişkin soruşturmanın bir numaralı faili mehmet aydın, kırmızı bülten ile dünyanın dört bir yanında aranıyor. Mehmet aydın daha önce rap müzik yapıyordu. Çiftlik bank'ın ponzy sistemiyle aynı şey olmadığını belirten aydın, ben suçlu muyum?

Mehmet aydın çiftlik bank kurucusu i̇fşası çikti!!!! Çiftlik bank'a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 48 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. 27 yaşındaki yazılımcı mehmet aydın tarafından 2016 yılında kurulan çiftlik bank, 200.000 lira yatırana aylık 50.000 lira kazanç vaat etti. Çiftlik bank mehmet aydın kaç yaşında? Nasıl oldu da bu kadar büyük bir servete ulaştı?

Ahmet Hakan'dan Çiftlik Bank ve Mehmet Aydın yorumu ...
Ahmet Hakan'dan Çiftlik Bank ve Mehmet Aydın yorumu ... from www.haber16.com
5 yıl sonra oyunu durdurmayı planladıklarını anlatan mehmet aydın, şu anda bir çok firmamız var. Çiftlikbank'ta yer yerinden oynayınca jöh önlem aldı. Çiftlik bank mehmet aydın kaç yaşında? Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın firar etti. Asıl işi yazılımcılık olan mehmet aydın, arıcılıkla geçimini sağlarken bu projeyle ortaya çıktı. Mehmet aydin ciftlik bank #mehmetaydin #ciftlikbank hayatim karardi aileme bakamiyorum basimda bir buyugum yok cok kotu durumdayim gelirimden fazla borcum var aylik. İddianamede, aralarında firari mehmet aydın'ın da bulunduğu 18 örgüt yöneticisi hakkında 4 ayrı. Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın firar etti.

Çitflik bank kurucusu mehmet aydın ise kaçak olarak hayatını sürdürmeye devam ediyor.

Çiftlik bank mehmet aydın'ın ukrayna'da bulunduğu bir otele polis baskını iddiaları ortalığı karıştırdı. Çiftlik bank'ın i̇zmit bayisi mehmet aydın'a sormuş; Mehmet aydın çiftlik bank kurucusu i̇fşası çikti!!!! Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın firar etti. Türkiye'nin gündemine çiftlik bank olayıyla gelen eh et aydın hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Çiftlik bank'a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 48 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. Çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandıran mehmet aydın firar etti. Yakalanmamak için brezilya'ya kaçan aydın'ın burada da başı derde girdi. Sosyal medyada 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın intihar ettiği öne sürüldü. Çiftlik bank ile ilgili tansiyon bir türlü düşmek bilmiyor. Yüksek kâr vaadiyle onbinlerce kişiyi dolandıran çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın kayıplara karıştı. Peki ya çiftlik bank sahibi mehmet aydın kimdir? Çiftlik bank adı altında onbinlerce kişinin milyonlarca lira dolandırılmasına ilişkin soruşturmanın bir numaralı faili mehmet aydın, kırmızı bülten ile dünyanın dört bir yanında aranıyor.

Çiftlik bank'ın i̇zmit bayisi mehmet aydın'a sormuş; Eski karısı sıla aydın (soysal) çiftlik bank dolandırıcılığının planlı olduğunu iddia etti. Son ana kadar çiftlikbank'a güvenen bayiler, aydın'ın kaçtığının anlaşılması üzerine soluğu şirketin ümraniye'deki genel merkezinde aldı. Tosun mehmet aydın, para yatıranların sorularını cevaplıyor (çiftlik bank). Türkiye'nin gündemine çiftlik bank olayıyla gelen mehmet aydın hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Çiftlik Bank olayında Mehmet Aydın'ın eşiyle ilgili flaş ...
Çiftlik Bank olayında Mehmet Aydın'ın eşiyle ilgili flaş ... from i.internethaber.com
Türkiye'de kurduğu çiftlik bank ile 132 bin 222 kişiyi 1 milyar 139 milyon lira dolandırıp kaçan mehmet aydın için lüks hayat bitti. Çiftlik bank'a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 48 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. Türkiye'nin gündemine çiftlik bank olayıyla gelen eh et aydın hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Nasıl oldu da bu kadar büyük bir servete ulaştı? Sakarya geyve cumhuriyet başsavcılığı çiftlik bank soruşturması kapsamında şirketin sahibi mehmet aydın'ın karısı sıla aydın ve şirketin yönetim kurulu üyesi cemal çolak'ı tutukladı. Çiftlikbank'ta yer yerinden oynayınca jöh önlem aldı. 'çiftlik bank' adı altında bir oyun kurmuş internette. Adı mehmet aydın, birçok yerde de 'tosun' diye geçiyor.

Çiftlik bank mehmet aydın'ın ukrayna'da bulunduğu bir otele polis baskını iddiaları ortalığı karıştırdı.

Peki ya çiftlik bank sahibi mehmet aydın kimdir? Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın 27 yaşında. Çiftlik bank ile binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra sırra kadem basan mehmet aydın, bazı iddialara göre dolandırdığı kişilerin banka hesabına bayram harçlığı gönderdi. Sakarya geyve cumhuriyet başsavcılığı çiftlik bank soruşturması kapsamında şirketin sahibi mehmet aydın'ın karısı sıla aydın ve şirketin yönetim kurulu üyesi cemal çolak'ı tutukladı. Tosuncuk olarak bilinen çiftlik bank ceo'su mehmet aydın'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Mehmet aydın'ın 132 bin 222 kişiden, 1 milyar 139 milyon li. Yurt dışında sürdüğü lüks yaşama ait yeni görüntüler ortaya çıkan tosuncuk lakaplı. Çiftlik bank ile ilgili tansiyon bir türlü düşmek bilmiyor. Asıl işi yazılımcılık olan mehmet aydın, arıcılıkla geçimini sağlarken bu projeyle ortaya çıktı. Son ana kadar çiftlikbank'a güvenen bayiler, aydın'ın kaçtığının anlaşılması üzerine soluğu şirketin ümraniye'deki genel merkezinde aldı. Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın firar etti. Çiftlik bank'ın ponzy sistemiyle aynı şey olmadığını belirten aydın, ben suçlu muyum? Nasıl oldu da bu kadar büyük bir servete ulaştı?

Peki, tosuncuk intihar etti mi? Sosyal medyada yayılan iddialara göre çiftlik bank'ın kurucusu mehmet aydın, kiev'de bir otele yapılan polis baskını sırasında 27. Çiftlik bank'ın ceo'su sosyal medyada tosun olarak adlandırılan bursalı mehmet aydın'ın. Son ana kadar çiftlikbank'a güvenen bayiler, aydın'ın kaçtığının anlaşılması üzerine soluğu şirketin ümraniye'deki genel merkezinde aldı. Çiftlik bank mehmet aydın kaç yaşında?

Çiftlik Bank: bir yılda 551 milyon kazanç. 120 milyon TL ...
Çiftlik Bank: bir yılda 551 milyon kazanç. 120 milyon TL ... from www.birhaberoku.com
Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın firar etti. Çiftlik bank'a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 48 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. Türkiye'nin gündemine çiftlik bank olayıyla gelen mehmet aydın hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Çiftlik bank oyunu tutunca mehmet aydın uruguay pasaportu aldı. Mehmet aydın daha önce rap müzik yapıyordu. Çiftlik bank mehmet aydın'ın ukrayna'da bulunduğu bir otele polis baskını iddiaları ortalığı karıştırdı. Çiftlik bank dolandırıcılığının bir numaralı ismi firari sanık mehmet aydın'la ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İddianamede, aralarında firari mehmet aydın'ın da bulunduğu 18 örgüt yöneticisi hakkında 4 ayrı.

Sakarya geyve cumhuriyet başsavcılığı çiftlik bank soruşturması kapsamında şirketin sahibi mehmet aydın'ın karısı sıla aydın ve şirketin yönetim kurulu üyesi cemal çolak'ı tutukladı.

Yurt dışında sürdüğü lüks yaşama ait yeni görüntüler ortaya çıkan tosuncuk lakaplı. Çiftlikbank'ta yer yerinden oynayınca jöh önlem aldı. Çiftlik bank'ın sahibi mehmet aydın firar etti. Çiftlik bank oyunu tutunca mehmet aydın uruguay pasaportu aldı. Emniyet, yönetim kurulu üyelerinden birini gözaltına alırken, kurucu mehmet aydın'ın eşi, sıla aydın'ın teslim olduğu öğrenildi. Meğer ceo mehmet aydın rapçiymiş! Yakalanmamak için brezilya'ya kaçan aydın'ın burada da başı derde girdi. Peki çiftlik bank kurucusu mehmet aydın yeni düzenlemeden yararlanacak mı? 'çiftlik bank' adı altında bir oyun kurmuş internette. 10 mayıs 2019 tarihinde çiftlik bank davasının birinci duruşması tamamlanmış, mehmet aydın'ın da arasında bulunduğu 7 firari, 11'i tutuklu 48 sanık hakkında soruşturma başlatılmıştı. Sosyal medyada 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın intihar ettiği öne sürüldü. Aydın hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Çiftlik bank mehmet aydın kaç yaşında?

Arkasında onbinlerce mağdur bırakan çiftlik bank ile ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor çiftlik bank. Yakalanmamak için brezilya'ya kaçan aydın'ın burada da başı derde girdi.